Naša priča

...počinje u centru Brzeća.

Gradnja

Brzeće Centar Kopaonik zamišljen je i projektovan u skladu sa planinsko - kopaoničkim stilom gradnje. Na taj način, postignuta je izvanredna estetska harmonija, koja u spoju sa najvišim kvalitetom materijala i završne obrade, garantuje komfor i visoke standarde koji se očekuju od modernog objekta.

Kompleks se sastoji od dva objekta, sa četiri zasebna ulaza različite spratnosti i podzemne garaže. U središnjem delu nalazi se trg koji obiluje najrazličitijim zelenilom, te je na taj način stvoren izuzetan ambijent koji zaokružuje kompleks kao jedinstvenu celinu.

Položaj, ali i forma objekata omogućava da svi apartmani budu osunčani većim delom dana, tokom cele godine. Iz svakog apartmana pruža se pogled na nepregledne lepote netaknute prirode, čije boje su istinski lek za sve koji dolaze iz urbane sredine.

Apartmani

U okviru kompleksa nalaze se 83 apartmana različite strukture i kvadrature. Apartmani su pogodni za boravak 2 do 6 osoba, u zavisnosti od tipa. Naš najmanji apartman ima 25 m², a najveći 50m².

U opremanje svakog od apartmana uložen je poseban trud, kao za opremanje sopstvenog doma. Takav pristup rezultirao je time da se najviši kvalitet upotrebljenih materijala, ali i visoki estetski standardi uoče na prvi pogled, te izazovu osećaj topline i ušuškanosti.

Apartmanima dominiraju tople boje, najkvalitetniji nameštaj je pažljivo biran kako bi sve bilo podređeno vašem komforu. Italijanske kuhinje vrhunske izrade sadrže sve što je neophodno za ugodan boravak. Stolarija je termoizolovana, a grejanje automatizovano, stoga je temperatura uvek optimalna i garantuje prijatan boravak.

SPECIJALNA PONUDA SA BESPLATNIM NOĆENJEM

SPECIJALNA PONUDA SA BESPLATNIM NOĆENJEM

Oduvali smo cene i kreirali Vam specijalnu ponudu!

Brzeće Centar apartmani Vam od srca poklanja besplatne noći u periodu od 28.01 do 21.04.2019

4=3 Boravite 4 noći, platite 3 noći

7=5 Boravite 7 noći, platite samo 5 noći


REZERVIŠI
Mapa
E-mail
+381 11 36 00 202