Benefiti

Benefiti

Kada smo osigurali estetski, tehnički i sklad u izboru materijala prešli smo na sve ono što je neophodno za stvaranje potpune idile planinskog odmora, ali i za odgovor na potrebe svakodnevnice.

Besplatan, brzi Wi-Fi u svim delovima kompleksa i kablovska televizija kao imperativ savremenih zahteva svakako se podrazumevaju. Tu je, naravno i kompletno opremljena kuhinja u svakom od apartmana, ali ono što nas izdvaja je i vešeraj.

Osim potrage za Wi-Fijem, u stalnoj smo potrazi za parking mestima, zar ne? Ali kakav bi to odmor bio kada biste morali da trošite vreme na to. U podzemnoj garaži imamo 40 parking mesta rezervisanih za naše goste, kao i 6 VIP garaža.

Prateći našu filozofiju da je jedino užitak dozvoljen, za goste možemo ogranizovati i prevoz mini busom do i od turističkog centra Kopaonika. Kada ste već tamo imaćete mogućnost iznajmljivanja ski opreme u skijašnici po posebnim uslovima.

U neposrednoj blizini našeg kompleksa nalazi se jedan od najboljih restorana autentične kopaoničke kuhinje – Koliba, te gurmanski užitak nikako neće biti izostavljen. Veliki broj sportskih terena nadomak je apartmana, tako da vam uz malo kondicije nikada neće zafaliti povoda za rekreaciju i boravak u prirodi.

Ono za šta se nadamo da vam nikada neće zatrebati, ali je ipak dobro imati ih u blizini su ambulanta, policijska stanica i pošta.

Mapa
E-mail
+381 11 36 00 202